Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

O Καμμένος και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος

Ώπα;

Σε δημοσίευμα των Financial Times περιλαμβάνεται και «κατηγορία» για τον νέο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι έχει αναπτύξει σχέσεις με πρόσωπα πολύ κοντινά με τον εσωτερικό κύκλο της κυβέρνησης Πούτιν και συγκεκριμένα με τον Ρώσο....



δισεκατομμυριούχο Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ.

«Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ, κατά καιρούς σύμμαχος του κ. Ντούγκιν και ένα ακόμη πρόσωπο του Κρεμλίνου που έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ριζοσπαστικά πολιτικά κινήματα της Ευρώπης, δήλωσε ότι γνωρίζει επίσης τον κ. Καμμένο.

Ο κ. Μαλοφέγιεφ τελεί υπό ταξιδιωτικό περιορισμό στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, και το Κίεβο τον έχει επικηρύξει με την κατηγορία της χρηματοδότησης φιλορωσικών αποσχιστικών ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία.

"Άλλοτε ταξίδευα στην Αθήνα συχνά, πριν τις κυρώσεις", δήλωσε στους Financial Times. Η Ελλάδα έχει ζήσει "σε μακροχρόνια σκλαβιά υπό την τρόικα", πρόσθεσε. "Είναι προς το συμφέρον των Ελλήνων να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τη Ρωσία... Για την ελληνική οικονομία, για τον ελληνικό λαό, η φιλία με τη Ρωσία είναι απαραίτητη", είπε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.