Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τσίπρας - Βαρουφάκης συμφώνησαν για "Μνημόνιο 3" με την Ε.Ε. ύψος 30 δισ.

Βόμβα μεγατόνων από αξιωματούχο των Βρυξελλών

Η πιθανότητα για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, που μπορεί να φθάνει ακόμη και πάνω από 30 δισ. ευρώ, έχει αυξηθεί, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο...



Ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα αφήνει ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΜΝΙ.

Ο αξιωματούχος ανέφερε στο πρακτορείο ότι οι δανειστές της Ελλάδας έχουν συζητήσει την πιθανότητα για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας από το Σεπτέμβριο του 2014, όμως ανέφερε ότι η πιθανότητα αυτή έχει πλέον αυξηθεί με φόντο τις προβλέψεις για πιο αδύναμη ανάπτυξη λόγω των εκλογών.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2014, είχαμε συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες μαζί με τους δανειστές για την ανάγκη η Ελλάδα να χρειαστεί ένα τρίτο δάνειο», ανέφερε ο αξιωματούχος στο ΜΝΙ και σημείωσε ότι «με την αλλαγή στην κυβέρνηση, οι χρηματοδοτικές ανάγκες έχουν γίνει πιο επείγον ζήτημα, δεδομένων των συνθηκών».

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μην επιστρέψει πλήρως στις αγορές για αρκετό καιρό», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος. Σύμφωνα με το ΜΝΙ, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ενδεχομένως να φθάνει ακόμη και πάνω από 30 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, μία πηγή από το Eurogroup ανέφερε στο MNI ότι «υπάρχει ακόμα έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των υπουργών και της ελληνικής κυβέρνησης», ενώ πρόσθεσε ότι η συμφωνία που επετεύχθη με τους Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, μπορεί εύκολα να αλλάξει σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση κάνει πίσω ή καθυστερήσει σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

«Πολλές χώρες αντιμετωπίζουν ακόμα με καχυποψία τις ελληνικές προθέσεις και δεν έχουν πειστεί ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι σε θέση να εφαρμόσει την συμφωνία», υπογράμμισε ο ίδιος, κάνοντας ειδική αναφορά στις διαφωνίες που εκφράστηκαν από την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.