Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Μηλιός: Δηλώνω πιο... ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ


Τελευταία είναι της... μόδας να αποστασιοποιούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως των πιο...



 αριστερών συνιστώσεων και με δηλώσεις τους να δημιουργούν διχασμό στο κυβερνητικό σχήμα. Μπορεί να μην υπάρχουν... διαγραφές, παραιτήσεις ή τσακωμοί, αλλά οι αντιδράσεις είναι δεδομένες από αρκετά στελέχη.
Ειδικά μετά την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για ΠτΔ και τη λίστα των μεταρρυθμίσεων του Γιάννη Βαρουφάκη οι φωνές αυτές έγιναν πολύ περισσότερες. Λαφαζάνης, Σακοράφα, Λαπαβίτσας, Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Μακρή αλλά και Μηλιός έχουν κατά καιρούς αντιδράσει σε διάφορες από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Ο τελευταίος πάντως μέσω twitter ξεκαθαρίζει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης.
«Σε απάντηση διαδόσεων, δηλώνω περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ» έγραψε ο Γιάννης Μηλιός, αναφερόμενος προφανώς και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που δήλωσε το πρωί της Παρασκευής πως «δεν θέλει να πιστεύει ότι ο κ. Μηλιός έχει πάρει τον δρόμο της εξόδου».
Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Άλλωστε τα γραπτά μου βασίζονται στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματός μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.