Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το Charlie Hebdo κυκλοφορεί αύριο με συνέντευξη Βαρουφάκη!


Το Charlie Hebdo είναι το σατιρικό περιοδικό τα γραφεία του οποίου πνίγηκαν στο αίμα πριν από περίπου ένα μήνα όταν φανατικοί μουσουλμάνοι μπήκαν και εκτέλεσαν 12 ανθρώπους. Τότε είμασταν όλοι Charlie Hebdo σε ένδειξη συμπαράστασης...


 Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους ανθρώπους στον κόσμο τον τελευταίο μήνα.
Το περιοδικό αποφάσισε στο νέο του τεύχος μετα από μια μικρή ανάπαυλα να φιλοξενήσει συνέντευξή του. Το εξώφυλλο δείχνει έναν σκυλάκο να τρέχει με ένα Charlie Hebdo, στο στόμα.

Τρέχει να σωθεί από άλλους σκύλους οι οποίοι τον κυνηγούν σαν λυσσασμένοι. Μόνο που αυτοί έχουν ανθρώπινο πρόσωπο. Του Νικολά Σαρκοζί, της Μαρίν Λεπέν, του Πάπα. Ένας άλλος είναι μαύρος και έχει ένα όπλο στο στόμα. Είναι το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως γράφει το Bloomberg, στο περιοδικό υπάρχει ελληνικός φάκελος για την κρίση χρέους και έχει και την συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.