Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο Vettel διασκεδάζει στην πίστα με την εκρηκτική Ferrari FXX K [video]


Το να είσαι επίσημος οδηγός της Ferrari έχει και τα τυχερά του. Όπως, π.χ., να είσαι από τους πρώτους που οδηγούν την FXX K, το πιο extreme μοντέλο της ιταλικής φίρμας σήμερα, το οποίο δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στον δρόμο, αλλά θα διατεθεί μέσω...



του προγράμματος Corse Clienti της εταιρίας στους κροίσους που έχουν το χρόνο -αλλά και τις οδηγικές ικανότητες- να συμμετάσχουν στο κλειστό πρωτάθλημα της Scuderia.

Tο νέο ιταλικό καθαρόαιμο, είναι μια πιστάδικη έκδοση της LaFerrari. Φέρει σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS, με τον θηριώδης ατμοσφαιρικός V12 6,2 λίτρων να έχει υποστεί βελτιώσεις και να αποδίδει 860 ίππους (αντί για 800). Άλλοι 190 παράγονται από το ηλεκτρικό μοτέρ (αντί για 163), οπότε η συνολική ισχύς της FXX K φτάνει τα 1.050 PS, ενώ η ροπή αγγίζει τα 92 kgm.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.