Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Βρέθηκε το σημείο που βρίσκεται ο Βαγγέλης; Κλιμάκιο ερευνητών θα μεταβεί στο σημείο!


Την εκτίμησή τους ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν έφυγε...
ποτέ από τα Ιωάννινα εκφράζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του 22χρονου φοιτητή.

Η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής και εστιάζεται πλέον στο νομό, όπου από αύριο μεταβαίνει κλιμάκιο ερευνητών από την Αθήνα με επικεφαλής τον ντετέκτιβ κ. Γιώργο Τσούκαλη.


Στόχος είναι να βρεθεί επιτέλους το παιδί και να δοθεί ένα τέλος στο δράμα που ζει όλο αυτόν τον καιρό η οικογένεια. Για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί συλλογική δράση εθελοντών για τον εντοπισμό του Βαγγέλη. Συγκινητικό είναι ότι δήλωσαν συμμετοχή τουλάχιστον 250 άτομα για να «χτενίσουν» την πόλη. Χθες το απόγευμα, ωστόσο, η δράση αναβλήθηκε προς το παρόν διότι, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, «βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκετε σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.