Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Εκπομπή έκπληξη στη βραδινή ζώνη! Πότε θα ξεκινήσει και σε πιο κανάλι;


Όπως αναμενόταν η ενότητα του...
Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πρωινό Mega με Μία μεταφέρεται για τη βραδινή ζώνη. Το "Ougachallenge" έσπαγε κάθε ρεκόρ στα πρωινά νούμερα, όντας η πιο ενδιαφέρουσα ενότητα στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.

Υπήρχαν εδώ και καιρό συζητήσεις με το κανάλι για να αναλάβει και κάτι περισσότερο ο γνωστός παρουσιαστής, ίσως μια βραδινή εκπομπή.

Τελικά με απόφαση του μεγάλου καναλιού, το Ougachallenge θα μεταφερθεί στη βραδινή ζώνη και συγκεκριμένα Πέμπτες στις 00:40. Όχι βέβαια καινούρια επεισόδια, αλλά αποσπάσματα των όσων συνεντεύξεων έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πρωινό... Ίσως όμως είναι μια καλά αρχή για να αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάτι περισσότερο από τη νέα χρονιά.

Η αρχή θα γίνει στις 12 Μαρτίου με Άντζελα Δημητρίου, Σμαράγδα Καρύδη και Μαρία Κωνσταντάκη που θα του κάνουν ποδαρικό στη... νέα - παλιά εκπομπή του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.