Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Τσίπρας πουλάει τον ΟΛΠ για μισο δισ. ευρώ!


Τελικά ο "μικρός Αλέξης" που μαθαίνει στου "Κασίδη το κεφάλι" πολιτική και οικονομία, αποφάσισε να μπει στον μονόδρομο της λογικής...



Στη λίστα μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας μπήκε τόσο η πώληση του λιμανιού στον Πειραιά όσο και η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires που χαρακτηρίζει όμως αμφιλεγόμενα αυτά τα σχέδια μετά τις κόντρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλληνες αξιωματούχοι δηλώνουν ανώνυμα στο Dow Jones Newswires πως η πώληση του ΟΛΠ συμπεριελήφθη στη λίστα μεταρρυθμίσεων.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η κυβέρνηση περιμένει από αυτήν την ιδιωτικοποίηση έσοδα ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως το διεθνές πρακτορείο χαρακτηρίζει ως αμφιλεγόμενα τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ εξαιτίας των διαφορετικών θέσεων που έχουν εκφράσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γ. Δραγασάκης και ο Θ. Δρίτσας.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων και μάλιστα έχουν ενημερωθεί και οι ευρωπαίοι εταίροι.

Πηγή:capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.