Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τραμπούκοι συγγενείς της νεκρής επιτέθηκαν σε φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία, στη Βούλα


Τραμπούκοι, που συστήθηκαν ως συγγενείς της οικογένειας της 60χρονης Ευσταθίας Λέκκου, που βρέθηκε νεκρή στην τριώροφη μεζονέτα στη Βούλα, επιτέθηκαν το πρωί σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους....




Οι τραμπούκοι, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, επιτέθηκαν χωρίς λόγο στους δημοσιογράφους! Xωρίς κανείς να βγάλει φωτογραφική μηχανή ή κάμερα, όποιος πλησίαζε στο σπίτι του επιτίθεντο φραστικά. Όμως κάποιοι εξ αυτών δε σταμάτησαν εκεί. Χτύπησαν οπερατέρ της Δημόσιας Τηλεόρασης, τη στιγμή που μιλούσε στο τηλέφωνο. Του πέταξαν το κράνος και τον έριξαν κάτω από τη μηχανή, ενώ προσπαθούσε να φύγει. Ο άνθρωπος δεν είπε ούτε κουβέντα. Δεν τους προκάλεσε ποτέ. Και παρά τη ζημιά που έπαθε στη μηχανή του, πάλι δε γύρισε να ζητήσει το λόγο.

Το φοβερό είναι ότι η αστυνομικοί, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, έκαναν τις... πάπιες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.