Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Μητσοτάκης: Τα λεφτά τελειώνουν μέχρι το Πάσχα


Τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο χρεοκοπίας μέχρι το Πάσχα...


 έκρουσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «τα λεφτά τελειώνουν έως το Πάσχα».
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να στείλει άμεσα τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από τη δημοσιονομική ασφυξία.
Αναφερόμενος στην παράταση της δανειακής σύμβασης, ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δεν την φέρνει στη Βουλή διότι «φοβάται μήπως αποκαλυφθεί τι περιέχει η σύμβαση για τυχόν απώλειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».
«Εμείς, πάντως, θα την ψηφίζαμε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Σε απάντηση των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, που βρισκόταν επίσης στο στούντιο του MEGA υπογράμμισε ότι δεν κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις και ότι δεν τίθεται θέμα πιστωτικού γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.