Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ιστότοπος δίνει συμβουλές για το πως θα οργανώσεις την τέλεια απόδραση

Συμβουλές για εγκληματίες και επίδοξους μακελάρηδες δίνει το "Crimadvisor"

Είστε εγκληματίας, μόλις αποφυλακιστήκατε, θέλετε να επανενταχθείτε στην "αγορά εργασίας", αλλά...


 σας εμποδίζει η αυστηρή νομοθεσία; Τώρα πλέον υπάρχει μια μοναδική ιστοσελίδα, η οποία μπορεί να σας πληροφορήσει πως θα ανελιχθείτε στην "εργασιακή αλυσίδα", επανακτώντας όλα τα απαραίτητα κομφόρ... Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια απλή έρευνα και μια μετέπειτα μετακόμιση στην πολιτεία που μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον. Κατάλληλες πληροφορίες και ανεκδιήγητες συμβουλές θα σας προσφέρει το "crimadvisor"...
Ο ευφάνταστος ιστότοπος είναι εδώ για να πληροφορήσει, δυνητικούς και μη, κακοποιούς πού θα μπορούσαν να προμηθευτούν όπλα, ποιες πολιτείες έχουν τους ελαστικότερους νόμους, πως θα διοργανώσουν την καλύτερη απόδραση, με λίγα λόγια κάθε συμβουλή που μπορεί να αποβεί χρήσιμη σε έναν εγκληματίας ώστε να συνεχίσει ανενόχλητος την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.