Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Έδειξε στους φοιτητές της πικάντικο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Άναυδοι έμειναν οι φοιτητές θεατρικού τμήματος σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας, όταν η καθηγήτριά τους τους έδειξε βίντεο με την ίδια να πρωταγωνιστεί σε ένα θεατρικό δρώμενο ιδιαίτερα πικάντικο.
Μεταξύ άλλων...


 απεικονίζεται η ίδια να προσποιείται ότι αυνανίζεται, ενώ μια άλλη γυναίκα τη ραντίζει με ψεύτικο αίμα, να παίζει με προφυλακτικά και να βάζει ένα μαχαίρι ανάμεσα στα πόδια της.
Σύμφωνα με τη Mirror, η καλλιτέχνις Λόρα Χόλσταιν, χρησιμοποίησε το βίντεο ως εισαγωγή για την παρουσίασή της "Theater and its Other's", στο πανεπιστήμιο Queen Mary στο Λονδίνο.

  Μία από τις φοιτήτριες, που παρακολούθησε το βίντεο, χαρακτήρισε την όλη σκηνή σουρεαλιστική.
"Πραγματικά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την κοιτάξω στα μάτια ξανά", είπε χαρακτηριστικά.

  Ωστόσο, υπήρξαν και αντίθετες απόψεις, από φοιτητές, που υποστήριξαν την καθηγήτρια.
"Δείχνει παθιασμένη στο να εκθέτει τις κοινωνικές προσδοκίες και τα στερεότυπα. Θα περιμένω να τη γνωρίσω καλύτερα ως δασκάλα και μετά θα την κρίνω", είπε ένας εκ των υποστηρικτών.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.