Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Eurovision 2015: Η Γερμανίδα παρουσιάστρια κοροϊδεύει αισχρά την Ελλάδα για την Eurovision


Η αισχρή δήλωση της Γερμανίδας παρουσιάστριας για τη συμμετοχή της Ελλάδας που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων...




Το γύρο του διαδικτύου κάνει η δήλωση μιας Γερμανίδας παρουσιάστριας, Barbara Schoeneberger, για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Το βράδυ της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε ο τελικός ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Γερμανία στο μουσικό διαγωνισμό. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η βραδιά εκτυλίχθηκε σε φιάσκο, καθώς η τραγουδίστρια που κέρδισε, αρνήθηκε να πάρει το εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Αυστρία.

Δε φτάνει, όμως, μόνο αυτό. Η παρουσιάστρια του τελικού άφησε υπονοούμενα για τη συμμετοχή της Ελλάδας, γεγονός που πυροδότησε αιχμηρά σχόλια στα social media.

''Μη σας κάνει εντύπωση που συμμετέχει για πρώτη φορά η Αυστραλία στη Eurovision που δεν ανήκει στην Ευρώπη, ούτε η Ελλάδα θα έπρεπε να ανήκει'', είπε συγκεκριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.