Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Έλληνας κροίσος αγόρασε τη New York Daily News


Σύμφωνα με το New York Magazine Έλληναs δισεκατομμυριούχος εμπλέκεται στην αγορά της δημοφιλούς εφημερίδας NewYork Daily News. Πρόκειται για τον...


 Τζον Κατσιματίδη που μαζί με άλλους 2 δισεκατομμυριούχους πολιορκεί τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Mort Zuckerman (φωτό). Οι άλλοι 2 πιθανοί αγοραστές είναι ο Rupert Murdoch και ο James Dolan. Το άρθρο παρουσιάζει τον Κατσιματίδη μετά την ήττα του για την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου της Νέας Υόρκης, να θέλει να παρηγορήσει τον εαυτό του με την αγορά μιας εφημερίδας. Το πρόσφατο δε, δείπνο που είχε με τον Zuckerman έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες. Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως τον «δένει» σύμφωνο εμπιστευτικότητας όταν ερωτήθη από δημοσιογράφους για τον αν τον ενδιαφέρει η αγορά της εφημερίδας, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα στοιχήματα που τον θέλουν να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της New York Daily News.

Πηγή: NY Magazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.