Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Έκανα σεξ μέσα στο τρένο. Καθόμουν στα γόνατα και…»

 Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί πορνό αυτή της η κουβέντα μαζί με όλες τις άλλες αποκαλύψεις που έκανε γνωστή παρουσία της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την...


 Τσίλα.. ξέρετε.. την μαύρη «καλλονή» ο Θεός να την κάνει, που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η σέξι για πολλούς παρουσία έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Yes και σίγουρα πούλησε πολλά τεύχη με τα… όσα είπε. Μεταξύ άλλων λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ και μάλιστα θέλησε να το περιγράψει κιόλας!«Έχω κάνει σεξ μέσα στο τρένο όχι όμως στις καμπίνες. Καθόμουν στα γόνατά μου και δεν καταλάβαιναν οι γύρω μου ότι κάναμε σεξ με τον άλλον. Μάλιστα είχε έρθει και ο ελεγκτής για να τσεκάρει τα εισιτήριά μας εκείνη την ώρα, εμείς σταματήσαμε, του τα δώσαμε και όταν έφυγε ξανα-συνεχίσαμε..»





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.