Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

O καιρός της Τετάρτης


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι τοπικές μπόρες κυρίως στα γύρω ορεινά...




Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειανατολικά, καθώς και στα Ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη Μακεδονία αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα στη Στερεά και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Πρόγνωση καιρού για 23/04/2015

Την Πέμπτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νότιοι 3 με 5 και στα υπόλοιπα βόρειοι 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.