Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αίγυπτος: Φήμες για νέο πορνό βίντεο στις Πυραμίδες! [ΦΩΤΟ]


Ακόμα ένα σκάνδαλο πορνό απασχολεί τις αρχές της Αιγύπτου καθώς, μετά το ροζ βίντεο...


 που κυκλοφόρησε το Μάρτιο και δείχνει μια πορνοστάρ να επιδίδεται σε στοματικό σεξ με τον καμεραμάν, νέες φωτογραφίες από άλλη πορνοστάρ, ήρθαν στη δημοσιότητα!
Η πορνοστάρ Carmen De Luz ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram, όπου φαίνεται να κυκλοφορεί χωρίς στηθόδεσμο στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και να καβαλά μια καμήλα φορώντας μόνο το στρινγκ της! Στο φόντο όμως, όπως διέκριναν οι ειδικοί, δεν φαίνονται πούλμαν, όπως θα έπρεπε, γεγονός που σημαίνει πως η πορνοστάρ και η παρέα της, είτε μπήκαν παράνομα στο χώρο, είτε παρέμειναν εκεί μετά τη λήξη του ωραρίου.
Η ίδια η πορνοστάρ πάντως έγραψε στα αραβικά στο λογαριασμό της στο Twitter πως επισκέφθηκε το χώρο ως τουρίστρια και όχι ως στρίπερ: «Δεν γύρισα πορνό βίντεο στην Αίγυπτο, σεβόμενη την θρησκευτικότητα του λαού. Πήγα μόνο ως επισκέπτρια γιατί αγαπώ την Αίγυπτο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.