Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τα πήρε ο Σαββίδης: Τελειώσατε από τον ΠΑΟΚ!


Μπήκε στα αποδυτήρια και τους ενημέρωσε πως... τέλειωσαν από τον ΠΑΟΚ...



Ο Ιβάν Σαββίδης είδε το ματς του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης από την σουίτα του στην Τούμπα και τρελάθηκε κυριολεκτικά με την εμφάνιση της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σύμφωνα με το sportdog.gr, στο 60' κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε τετ α τετ με τον Γεωργιάδη κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ μετά την λήξη μπήκε στα αποδυτήρια και τα... έχωσε σε όλους.

Ο Σαββίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχω λάβει τις αποφάσεις μου για το καλοκαίρι» και άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι απόψε το βράδυ... τέλειωσαν για τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην συνέχεια των πλέι οφ.

Άλλωστε, η αποστολή του Δικεφάλου για να βγει πρώτος είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Παναθηναϊκός με το 2/2 είναι ήδη στο +4.

Ο Σαββίδης πάντως, που αποχώρησε από την Τούμπα φανερά εκνευρισμένος, ενημέρωσε τους παίκτες πως θα γυρίσει στην Ελλάδα την Τετάρτη για το ντέρμπι με το Τριφύλλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.