Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΤΩΡΑ: Έκρηξη και πυρκαγιά στην Αγία Βαρβάρα


Νέο επεισόδιο στη βεντέτα που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Παρασκευής, στην Αγία Βαρβάρα, με αφορμή τον θάνατο ενός τσιγγάνου σε τροχαίο...




Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, αυτή τη στιγμή έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στην οδό Πύργου 54. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι έριξαν στο κατάστημα, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου τσιγγάνου - φερόμενου ως δράστη, μολότοφ ή εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Την ίδια στιγμή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται συγκεντρωμένα 20 άτομα συγγενείς του νεκρού τσιγγάνου, όπου οδηγήθηκε πριν λίγο ο 21χρονος.

Ο Ρομά, που κατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο με έναν νεκρό στην Αγία Βαρβάρα, παραδόθηκε το πρωή στην αστυνομία.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή και αμέσως μετά ξέσπασε βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά, η οποία συνεχίστηκε και την Κυριακή το βράδυ με δύο νέους εμπρησμούς σπιτιών.

Στο τροχαίο σκοτώθηκε ένας 45χρονος, ενώ ένας άνδρας 31 ετών τραυματίστηκε σοβαρά.

Το αιματηρό συμβάν αποδίδεται σε προηγούμενη φιλονικία του 21 ετών οδηγού του ΙΧ με τον 31 ετών τραυματία.

Στο πλαίσιο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει, άγνωστοι πυρπόλησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το πατρικό σπίτι του δράστη, μια μεζονέτα στην οδό Λυκούργου 22.

Η πυρκαγια σβήστηκε απο 18 πυροσβέστες που έσπευσαν με έξι οχήματα, αφού προξένησε σοβαρές ζημιές.

Στις δυο τα ξημερώματα σημειώθηκε και δεύτερος εμπρησμός σε υποκατασκευή ισόγειο σπίτι του21χρονου Ρομά που αναζητείται, στην οδό Πύργού 52, οπου προκλήθηκαν μικρές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.