Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Σοβαρό επεισόδιο με κρατούμενους των «Πυρήνων» στη δίκη της Χρυσής Αυγής[ΠΟΛΛΑ BINTEO]


Σοβαρό επεισόδιο ενώ συνεδρίαζε η δίκη της Χρυσής Αυγής και περνούσαν έξω από τον διάδρομο παράγοντες και κρατούμενοι των «Πυρήνων»...


Κάποιοι από αυτούς που μετάγονταν στη διπλανή αίθουσα, άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου της Χρυσής Αυγής και χωρίς να προλάβουν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί, εξφενδόνιζαν μπουκάλια τα οποία έπεφταν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που κάθονταν στο σημείο εκείνο, φωνάζοντας: «Φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες».
Χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τους σταματήσει, ενώ ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να παραστούν, τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να καλούν το δικαστήριο να αναλάβει τις ευθύνες του και παράγοντες της δίκης να φωνάζουν: «Ντροπή δολοφόνοι, θα μας σκοτώσουν όλους».
Την ίδια ώρα, περίπου 50 άτομα που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, έχουν αναρτήσει ένα μεγάλο πανό που γράφει «Ο Παύλος ζει. Τσακίστε τους Ναζί», ενώ κατά διαστήματα φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Η αστυνομία έχει λάβει και σήμερα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας περιμετρικά των φυλακών Κορυδαλλών, ενώ αυτή τη φορά, εν αντιθέσει με τις άλλες, δεν έχει κλείσει η λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη, και έτσι η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά και στα δυο ρεύματα.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί επεισόδιο με τους γονείς του Πάυλου Φύσσα να κάνουν επίθεση σε κατηγορούμενους μέλη της Χρυσής Αυγής και ειδικότερα στον δολοφόνο του παιδιού της Γ.Ρουπακιά.








ΑΜΠΕ,newsit.gr,makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.