Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σαμαράς σε "γαλάζιους" αντάρτες: Παίζετε προσωπικά παιχνίδια [video]


Ηχηρό μήνυμα στους "γαλάζιους" αντάρτες και αυτούς που τον αμφισβητούν στο εσωτερικό της ΝΔ έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Κρήτη...



"Η παράταξη αυτή είναι η μεγάλη εγγύηση για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Κάποιοι τη ΝΔ την πολεμάνε ακόμα, γι' αυτό ακριβώς, γιατί άντεξε όταν όλα τα άλλα κατέρρεαν. Κάποιοι πολύ θα ήθελαν να μην είχε αντεξει η παράταξή μας. Κάποιοι ακόμα και τώρα τη χτυπούν, μερικοί ελάχιστοι ακόμα και μέσα από την παράταξη έχουν προσχωρήσει σε αυτή τη λογική και παίζουν προσωπικά πολιτικά παιχνιδάκια την ώρα που η Ελλάδα περνάει τις πιο κρίσιμες στιγμές" είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Όμως κανείς δεν τους παρακολουθεί πια γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι δωράκια που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το συγχωρεί κανένας από εμάς" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.