Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ: Τηλεδιάσκεψη Μέρκελ - Ολάντ με Τσίπρα


Νέες προτάσεις καταθέτει ο Αλέξης Τσίπρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας καταθέτει προτάσεις και για νέα μέτρα!...




Νέα επικοινωνία έχουν αυτή την ώρα ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών.

Η τηλεδιάσκεψη των τριών ηγετών γίνεται λίγες ημέρες μετά την άκαρπη συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και επί τάπητος αναμένεται να τεθεί η ελληνική πρόταση, που σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό είναι η μόνη ρεαλιστική που βρίσκεται στο τραπέζι των διαβουλεύσεων.

Νωρίτερα σήμερα, η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των δανειστών, ενώ επεσήμανε ότι το ελληνικό ζήτημα δεν θα επισκιάσει τη σύνοδο της G7.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.