Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Σάλος:Ειδικός φρουρός βιντεοσκοπούσε κρυφά τη Σαμπρίνα γυμνή σε σολάριουμ


Ποιος είδε την Σαμπρίνα… και δεν την φοβήθηκε όταν η τραγουδίστρια διαπίστωσε πως έπεσε θύμα αστυνομικού-παπαράτσι...



Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης σε ινστιτούτο ομορφιάς στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα.
Την ώρα λοιπόν που η 42χρονη τραγουδίστρια είχε βγάλει σχεδόν όλα τα ρούχα της για να μπει στο ειδικό μηχάνημα μαυρίσματος, παρατήρησε ότι η πόρτα του δωματίου ήταν μισάνοιχτη και ένα κινητό ξεπρόβαλλε απ΄αυτήν!
Χωρίς να χάσει καιρό, η Σαμπρίνα πετάχτηκε από το σολάριουμ και επιτέθηκε στον άνδρα που την τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες, καταφέρνοντας να του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.
Εκείνος όπου.. φύγει φύγει, άφησε το κινητό του… λάφυρο στα χέρια της Σαμπρίνας, η οποία ξημερώματα Τετάρτηε κατευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του και παραδίδοντας το κινητό του 34χρονου στους αστυνομικούς, το οποίο ήταν γεμάτο από φωτογραφίες και video της Σαμπρίνας όσο εκείνη γδυνόταν για να μπει στο σολάριουμ.
Η έκπληξη όμως είναι άλλη, καθώς οι αστυνομικοί αναζητώντας το όνομα στο οποίο ήταν ενεργοποιημένο το εν λόγω κινητό, διαπίστωσαν πως ανήκε σε 34χρονο ειδικό φρουρό, που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων.
Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, στον τόπο κατοικίας του, αλλά και στο τμήμα που υπηρετούσε, χωρίς να καταφέρουν να τον βρουν.
Παράλληλα ενημέρωσαν το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ σε βάρος του ειδικού φρουρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκε στο ινστιτούτο ομορφιάς ως πελάτης ή έχει κάποια σχέση εργασίας με τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.