Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Κόκκαλο" οι Βρυξέλλες με τις δηλώσεις Λαφαζάνη!


Παγωμάρα και σειρά δυσμενών σχολίων για τη χώρα μας προκάλεσε στις Βρυξέλλες η δήλωση του ΥΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη με την οποία, όπως εκτιμούν διπλωμάτες στη βελγική πρωτεύουσα, θέτει θέμα ακόμα και πολιτεύματος...



Στη δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κύριος Λαφαζάνης ανέφερε ότι «Η κυβέρνησή μας δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποκύψει στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα. Η ευρω-υποταγή δεν είναι καθόλου μονόδρομος. Η Ελλάδα, αν χρειαστεί, προκειμένου να απαντήσει στην εξόντωση και να διασώσει την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή της, διαθέτει πολλαπλούς εναλλακτικούς δρόμους, οικονομικούς, νομισματικούς, κοινωνικούς, γεωπολιτικούς».

Η τελευταία πρόταση και ιδιαίτερα η αναφορά δε εναλλακτικούς κοινωνικούς και γεωπολιτικούς δρόμους ήταν που ερμηνεύτηκαν ως προτροπή για αλλαγή πολιτεύματος, πράγμα που προκάλεσε κυριολεκτικά φρίκη στους διπλωματικούς κύκλους των Βρυξελλών και ενίσχυσε τις υποψίες για κρυφή ατζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.