Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ: Κλειστές οι τράπεζες - Η Ελλάδα στα βράχια! [video]


Ο Τσίπρας παραδέχεται ότι η χώρα καταρρέει

Ως και την Δευτέρα μετά από το δημοψήφισμα, αναμένεται να είναι κλειστές οι τράπεζες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ημερήσιο όριο ανάληψης απο τα ΑΤΜ θα οριστεί στα 50-60 ευρώ...





Για έξι εργάσιμες ημέρες, δηλαδή μέχρι και τις 6 Ιουλίου, ήτοι και μια ημέρα μετά απο το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αναμένεται να είναι κλειστές οι τράπεζες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος.

Επικαλούμενες πληροφρόρηση απο αξιόπιστες πηγές, ανέφερε ότι αυτό είναι το διάστημα που θα προβλέπεται στην απόφαση για την επιβολή έκτακτων μέτρων προστασίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά απο την λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Εκτός απο το κλείσιμο των τραπεζών, αναμένεται να επίβληθούν περιορισμοί στην μεταφορά κεφαλαίων και στις αναλήψεις μετρητών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όριο στην ημερήσια ανάληψη μετρητών μέσω των ΑΤΜ αναμένεται να τεθεί στα 50-60 ευρώ, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες.

Σε διάγγελμα του, πριν απο την έναρξη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας αφού επιτέθηκε στους δανειστές για την απόρριψη του ελληνικού αιτήματος για ολιγόημερη παράταση και την σημερινή απόφαση της ΕΚΤ για τον ELA, ανέφερε ότι έχει υποβάλλει νέο αίτημα στους δανειστές για παράταση μερικών ημερών, μέχρι και μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι διασφαλισμένες τόσο οι καταθέσεις, όσο και η καταβολή μισθών και συντάξεων.


1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.