Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο Μάρδας "άδειασε" την Κωνσταντοπούλου στη βουλή

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, άδειασε την Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στη ερώτηση του Χάρη Θεοχάρη, για το ...αν η κυβέρνηση υιοθετεί τα αποτελέσματα της επιτροπής αλήθειας για το χρέος.
Ο κ. Μάρδας ξεκαθάρισε ότι τα όποια συμπεράσματα της επιτροπής για το χρέος δεν σημαίνει ότι είναι και συμπεράσματα της κυβέρνησης.

Επίσης τόνισε με νόημα ότι θα πρέπει να προσεχθεί το οικονομικό κόστος των δραστηριοτήτων αυτών των επιτροπών αν και αναγνώρισε ότι η Βουλή έχει τον κανονισμό της και μπορεί να διοργανώνει όποιες εκδηλώσεις θέλει. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «η Βουλή θα πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί είναι μέρος του κρατικού προϋπολογισμού της χώρας».
Τέλος επέστησε την προσοχή για τις λέξεις που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του χρέους λέγοντας ότι «το επονείδιστο και το επαχθές χρέος είναι δύο ξεχωριστοί όροι, η ελληνική γλώσσα έχει πλούσιο λεξιλόγιο και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στους όρους που χρησιμοποιούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.