Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Προστατευμένη ώς το τέλος του έτους η πρώτη κατοικία!!!


Ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016, ως εκ τούτου μέχρι τότε είναι...


 προστατευμένη η πρώτη κατοικία, σημειώνουν πηγές της κυβέρνησης σχετικά με την ψήφιση σήμερα του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.
Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι ώς τότε θα έχει ψηφιστεί διάταξη για την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων.
Από την κυβέρνηση επίσης διευκρινίζεται πως η εκκαθάριση των επιχειρήσεων που έχουν ήδη πτωχεύσει, θα γίνει με τον ισχύοντα νόμο.
Ακόμη, δεσμεύονται ότι μέχρι την έναρξη ισχύος του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης για βελτιώσεις και τροποποιήσεις.
Οι ίδιες πηγές ενημερώνουν ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη, με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.