Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Σε... ερημωνήσι για διακοπές με την οικογένειά του ο Τσίπρας


Μετέβη με την Περιστέρα και τα παιδιά τους με ταχύπλοο σε ένα νησάκι από εκείνα που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους το κρατούν με δυσκολία ζωντανό...




Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται από το πρωί, για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έφθασε νωρίς το πρωί στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας, ΒΔ της Κέρκυρας.

Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δυσκολία ζωντανό το νησί.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.