Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Το CDU ψάχνει τον «κατάσκοπο» που τα… είπε με τον Βαρουφάκη


Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) «κυνηγούν τον κατάσκοπο»...




τιτλοφορείται δημοσίευμα της Handelsblatt, αναφορικά με τον βουλευτή του CDU, οποίος, σύμφωνα με δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη στον «New Yorker», τον επισκέφθηκε την παραμονή του δημοψηφίσματος προκειμένου να τον διαβεβαιώσει: «Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουν».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας CDU/CSU δήλωσε ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα κανένας βουλευτής δεν είχε δηλώσει επίσκεψη στην Ελλάδα, άρα δεν μπορεί να λάβει και αποζημίωση για τα έξοδά του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο ίδιο θέμα, καλεί τον εν λόγω βουλευτή να δηλώσει μόνος του την επικοινωνία με τον κ. Βαρουφάκη, διότι, όπως εκτιμά, θα το αποκαλύψει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.