Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Επαθαν...σοκ και οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων ανοίγοντας τα κοντεινερ με τα όπλα


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες των ειδικών αποστολών που συμμετέχουν στην επιχείρηση ελέγχου του φορτηγού πλοίου «HADDAD 1» που από τα ξημερώματα έχει αγκυροβολίσει στο λιμάνι του Ηρακλείου...


 με το περιεχόμενο των κοντέινερ που όπως φαίνεται κρύβουν "βαρύ" πολεμικό υλικό !
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνδρες των ειδικών αποστολών άρχισαν να αποσφραγίζουν τα τεράστια κοντέινερ εντοπίζοντας παλέτες με χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι απο την καταμέτρηση έχει προκύψει ότι το ένα κοντέινερ περιείχε λίγο λιγότερες από... 500.000 σφαίρες των 9 χιλιοστών ενώ συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά η καταμέτρηση των παράνομων κυνηγετικών όπλων που και αυτά προσδιορίζονται σε... χιλιάδες!
Η ειδική ομάδα έχει κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό πλοίο με την σταδιακή αποκάλυψη του φορτίου του να επιβεβαιώνει τις υποψίες για την ύπαρξη οπλισμού-μαμούθ με παραλήπτες ακόμα και τζιχαντιστές.
Υπενθυμίζεται ότι στα χαρτιά του είχε δηλώσει εμπόρευμα με πλαστικά. Το πλήρωμα του πλοίου αποτελούνταν από υπηκόους Συρίας, Αιγύπτου και Ινδίας.
Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι το πλοίο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή 20ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. Προερχόταν από το λιμάνι Αλεξανδρέττας (ISKENDERUN) Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.