Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ: Σημαίες Τζιχαντιστών από μετανάστες σε συγκρούσεις με Γερμανούς αστυνομικούς [εικόνα - video]

Σοκαρισμένη η Γερμανία

Τρόμος στην Γερμανία αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη από την σημαία των Τζιχαντιστών του ISIS, που λαθρομετανάστες... βαφτισμένοι πρόσφυγες, ύψωσαν στις συγκρούσεις με τους Γερμανούς Αστυνομικούς....





Την αποκάλυψη κάνει το αγγλόφωνο site 360.com, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τη Συρία, σύμφωνα με τις οποίες περίπου 4.000 μαχητές των Τζιχαντιστών έχουν περάσει τα σύνορα της Ευρώπης, με τους περισσότερους να βρίσκονται στη Γερμανία!

Η φωτογραφία που δημοσιεύει από πρόσφατα επεισόδια στη Γερμανία και που δείχνει τους "πρόσφυγες" να αποκαλύπτονται ως Τζιχαντιστές και να συγκρούονται με τους αστυνομικούς, μόνο τρόμο προκαλεί.



Μάλιστα, η ιστοσελίδα δημοσιεύει και βίντεο από την Ελλάδα, με τα πρόσφατα επεισόδια σε Κω και Μυτιλήνη, υπό τον τίτλο "δείτε πώς καταστρέφουν τα ελληνικά νησιά"!



Η ιστοσελίδα δημοσιεύει κι άλλο βίντεο, αυτή τη φορά από τις συγκρούσεις μεταναστών με αστυνομικούς στην Ουγγαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.