Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Μπλόκο της Amazon στην πώληση συσκευών τηλεόρασης της Apple και της Google


Την πώληση τηλεοπτικών συσκευών video streaming της Google και της Apple ανακοίνωσε ότι σταματά το Amazon, καθώς...




«δεν αλληλεπιδρούν καλά» με τις δικές της media υπηρεσίες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, το κατάστημα ανακοίνωσε πως προέβη στη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να αποφευχθεί «σύγχυση στους πελάτες», και θα έχουν τεθεί εκτός της λίστας των διαθέσιμων προς πώληση συσκευών ως τις 29 Οκτωβρίου.

Σκοπός της Amazon είναι η πώληση προϊόντων που συνεργάζονται με την δική της υπηρεσία video streaming, γνωστή ως Prime Video – που δεν είναι διαθέσιμη στο Apple TV και το Chromecast της Google. Ωστόσο, είναι δυνατή η παρακολούθηση μέσω εφαρμογής σε smartphones και tablets των δύο εταιρειών.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, παράλληλα με το Fire TV, θα συνεχίσει να πωλεί τις συσκευές άλλων εταιρειών, οι οποίες είναι συμβατές με το Prime Video, όπως το Xbox (Microsoft) και το Playstation (Sony).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.