Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Άδωνις προκαλεί τους συνυποψηφίους του με την καμπάνιά του


«Από την τσέπη» του, δήλωσε ότι πληρώνει το κόστος της προεκλογικής καμπάνια του ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος μάλιστα συμπλήρωσε ότι θα στοιχίσει συνολικά...




30.000 ευρώ.

Σε συνέντευξή του στο in.gr, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε και για το λεωφορείο που χρησιμοποιεί κατά την προεκλογική καμπάνια του και απάντησε σε όσους χαρακτηρίζουν την κίνησή του ως «αμερικανιά».

«Το λεωφορείο που χρησιμοποιώ για την καμπάνια μου κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα και είναι ένας πρακτικός τρόπος για να έχω λίγα έξοδα», είπε σχετικά.

Αναφορικά με το εσωτερικό του κόμματος, υπογράμμισε πως από την πλευρά του είναι «απολύτως διατεθειμένος» να κάνει «τα πάντα για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος εσωκομματικής κρίσης» και τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.

«Εγώ θα είμαι οπωσδήποτε στη κάλπη της 22ας Νοεμβρίου όσες ψήφους και να πάρω», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.