Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Νεότερα για το έγκλημα στη Ρόδο - Τον έσφαξε επειδή ήθελε να έχει δυνατά την μουσική!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece νεκρός είναι 56χρονος Ροδίτης από μαχαιριές που δέχθηκε από 49χρονο Αλβανό με τον οποίο διαπληκτίστηκε λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα...



Το φονικό που συγκλονίζει την Ρόδο έγινε στην οδό Ολυμπιάδος, στην Ιαλυσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα, με θανατηφόρα χτυπήματα στα πλευρά και στην κοιλιά.
Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί, παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά καθώς ο άνδρας είχε ξεψυχήσει.


Έγκλημα για... την ένταση της μουσικής!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Planet-Greece από την αστυνομία αναφέρουν ότι όλα έγιναν για την ένταση της μουσικής. Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να έκανε παρατήρηση στο θύτη για την ένταση της μουσικής του. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα... λόγια και τότε, ο 49χρονος Αλβανός που είχε δυνατά τη μουσική, φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι το γείτονά του...

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης βρίσκεται ήδη στο Τμήμα και αυτή τη στιγμή δίνει κατάθεση ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.