Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ζάμπλουτος ο Βαρουφάκης, μετά από κάθε διάλεξη!


Η «Αυγή», αναπαράγει το ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης και «δίνει» τον Γιάνη Βαρουφάκη αναφορικά με το ποσό που ζητάει για κάθε διάλεξή του...



Ο πρώην υπουργός οικονομικών για να δώσει το «Ok» και να μιλήσει σε κάποιο συνέδριο, ή φόρουμ στο εξωτερικό ζητάει 55.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα για τα αεροπορικά του εισιτήρια, η διαμονή του σε πεντάστερο ξενοδοχείο και τα έξοδα διαμονής.

Τα ίδια χρήματα με τον Γιάνη Βαρουφάκη εισπράττουν ο Γερμανός πρώην ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και ο Γερμανός πρώην πρωθυπουργός Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Περισσότερα εισπράττουν οι Βρετανοί πρώην πρωθυπουργοί Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν, ενώ στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που ζητάει για κάθε ομιλία του 165.000 ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο για την αλέ ρετούρ μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο καθώς και την κάλυψη όλων των εξόδων για τους πέντε συνεργάτες που τον συνοδεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.