Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Σφάζονται ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για... τον Ολάντ!

"Στο ψέμα είναι αδίστακτος ο έταιρος του ακροδεξιού Καμμένου"

Την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η προσπάθεια της κυβέρνησης να το εμφανίσει ως «κακό παιδί» της ευρωπαϊκής σοσιαληδημοκρατίας που μάλιστα έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Γάλλου προέδρου, εν μέσω της σεναριολογίας για νέες κυβερνητικές συμμαχίες...



Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν συνεργάτες του πρωθυπουργού έδωσαν στους πολιτικούς συντάκτες τη δική τους εκδοχή ενός διαλόγου ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Φρανσουά Ολάντ, με το Γάλλο πρόεδρο να φέρεται να ρωτά «“τι θα γίνει το ΠΑΣΟΚ; Θα συμμαχήσει πάλι με τη ΝΔ;».

«Συμβαίνουν αυτά στην πολιτική» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με τους συνργάτες του, με τον Φρανσουά Ολάντ να καταλήγει εκνευρισμένος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές «τι θα κάνω με το ΠΑΣΟΚ».

Μόλις ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της για το διάλογο που διέρρευσε το Μαξίμου, η Φώφη Γεννηματά βγήκε από την αίθουσα της Βουλής και τηλεφώνησε στον Γάλλο πρεσβευτή, ζητώντας να μάθει επισήμως αν ο διάλογος είναι αληθινός.

«Δεν θα το αφήσουμε έτσι, αυτή η υπόθεση θα φθάσει μέχρι το τέλος» ανέφερε η πλευρά του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «Είναι εθισμένος στο ψέμα».

«Δε διστάζει να εμπλέκει και ξένους ηγέτες στα σενάρια που φτιάχνει και να εκθέτει τη χώρα», συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές.

«Και στο ψέμα είναι αδίστακτος. Ο εταίρος του ακροδεξιού Καμμένου συνεχίζει στον κατήφορο και στο εξωτερικό» δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.