Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι ομάδες της Premier League πλήρωσαν τους μεσάζοντες των μεταγραφών, 195 εκατ. δολάρια!


Η Liverpool, η θρυλική αγγλική ομάδα η οποία υποστηρίζεται από τους κατόχους της άλλης θρυλικής ομάδας, αυτή τη φορά του baseball, Βοston Red Sox, ξόδεψε...




14,3 εκατ. λίρες σε προμήθειες ατζέντηδων το 2015, ξεπερνώντας όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League.

Οι μεσάζοντες αυτοί συνήθως παίρνουν ποσοστά από τις μεταγραφές των παικτών. Σε όλη την Premier League, τα μερίδια αυτά έφτασαν τα 130 εκατ. λίρες, αυξημένα κατά 13% σε σχέση με πέρυσι. Οι Manchester United και Manchester City ξόδεψαν 260 εκατ. λίρες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου μεταγραφών. Αντίστοιχα, η United πλήρωσε αυτούς τους μεσάζοντες 13,8 εκατ. λίρες, ενώ η City 12,4 εκατομμύρια.

Αυτά τα ποσοστά, όπως και οι μισθοί των ποδοσφαιριστών θα αυξηθούν και πάλι του χρόνου, αφού τα ταμεία των ομάδων γεμίζουν με τη συμφωνία-μαμούθ των δικαιωμάτων τηλεοπτικής κάλυψης που έφτασε τις 5,1 δισεκατομμύρια στερλίνες και θα κρατήσει μέχρι την σεζόν 2018-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.