Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Τσέλσι θέλει να γκρεμίσει το Stamford!


Η γνωστή και μή εξαιρετέα ομάδα της Premier League, Chelsea F.C., η οποία ανήκει στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Roman Abramovich, αναζητά το πράσινο φως για την κατεδάφιση του σταδίου της, Stamford Bridge στο Λονδίνο, για να...




κτίσει ένα μεγαλύτερο.

Το νέο στάδιο θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο αλλά θα έχει 60.000 θέσεις, σε σχέση με τις παρούσες 41.600, όπως επίσης και ένα μαγαζί της ομάδας, ένα καφέ, και ένα μουσείο. Οι αρχές της πόλης του Λονδίνου μελετούν, τώρα, τις λεπτομέρειες της πρότασης και θα αποφασίσουν σύντομα.

Η Chelsea παίζει στο Stamford Bridge πάνω από έναν αιώνα. Το πρότζεκτ θα κοστίσει μισό δισεκατομμύριο λίρες, σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας Guardian.

"Το στάδιο των μελετών θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αθλητικής σεζόν", ανέφερε η ομάδα στην ιστοσελίδα της. "Εάν η πρόταση λάβει το πράσινο φως τότε θα υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει μέχρι να ξεκινήσει το πρότζεκτ".

Το νέο στάδιο θα έχει πρόσβαση στον σταθμό Fulham Broadway station του μετρό του Λονδίνο. Το σχέδιο που προτάθηκε ανήκει στην εταιρία Herzog & de Meuron SL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.