Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Γελάμε! Η αμερικανική πρεσβεία ζητά... κούρεμα ενοικίου μεζονέτας στο Κολωνάκι!


«Κούρεμα»... ενοικίου ζητά η αμερικανική πρεσβεία, επικαλούμενη την οικονομική κρίση...





Κι όμως, δεν πρόκειται για... ανέκδοτο, αλλά για πραγματικότητα, καθώς η πρεσβεία των ΗΠΑ ζητά μείωση ενοικίου 15% σε μεζονέτα που νοικιάζει στο Κολωνάκι, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Δήμος Χίου.

Πρόκειται για μεζονέτα 146 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειους χώρους και θέση πάρκινγκ, που έχει περιέλθει στο δήμο από το «Κληροδότημα Μαδιά». Νοικιαζόταν από το 2004 έναντι 21.000 ευρώ ετησίως από την αμερικανική πρεσβεία.

Με την αίτησή της και επικαλούμενη την οικονομική κρίση, η αμερικανική πρεσβεία ζητά τη μείωση του ενοικίου στα 18.000 ευρώ ετησίως.

Το θέμα εξετάστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου, που αποφάσισε να το ξανασυζητήσει, αφού γίνει έρευνα αγοράς στην περιοχή για το ύψος των καταβαλλόμενων ενοικίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.