Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό είναι το πιο αποτυχημένο λογότυπο του 2016 (κι ας είναι μόνο Φλεβάρης)


Λίγο πριν το Κινεζικό Νέο Έτος, ο γραφίστας Lehu Zhang που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια δημιούργησε μια αφίσα που «γιορτάζει» τη φετινή χρονιά του πιθήκου...και μετά όλα πήγαν στραβά...



Μπορεί το νέο έτος να είναι μόλις έξι εβδομάδων, όμως το φαβορί για το βραβείο του χειρότερου λογότυπου του 2016 έχει ήδη βρεθεί.

Λίγο πριν το Κινεζικό Νέο Έτος (γνωστό και ως Σεληνιακό Νέο Έτος ή Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ), ο γραφίστας Lehu Zhang που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια δημιούργησε μια αφίσα που «γιορτάζει» τη φετινή χρονιά του πιθήκου...

Ωστόσο, όπως έσπευσαν να σχολιάσουν πολλοί χρήστες του Ίντερνετ, το «πιθηκάκι» του σχεδιαστή μάλλον παραπέμπει σε κάτι τελείως διαφορετικό και... ακατάλληλο. Το σχήμα του και το χρώμα τους θυμίζουν εμφανώς ένα μέλος της ανδρικής ανατομίας και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ίδιος ο σχεδιαστής δεν το πρόσεξε.

Όπως και να 'χει, ο Zhang δηλώνει ότι δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια ούτε από τις κοροϊδευτικές αναρτήσεις για την αφίσα του. «Δεν είμαι θυμωμένος. Απλώς εκπλήσσομαι και, για να πω την αλήθεια, ανησυχώ λιγάκι», είπε στον ιστότοπο Buzzfeed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.