Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Συγκίνηση! Άλλαξε το γήπεδο της Σάντερλαντ για χάρη αυτιστικού παιδιού!


Ο Nathan Shippey είναι φαν της Σάντερλαντ. Μεγάλος φαν της Σάντερλαντ! Και θέλει να πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί. Ο λόγος;..



Είναι αυτιστικός. Το 8χρονο αγόρι θέλει να παρακολουθεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, αλλά η φασαρία και οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα δεν του το επιτρέπουν.

Έτσι, οι γονείς του, αποφάσισαν να ενημερώσουν τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας, ζητώντας να φτιάξουν έναν ειδικό χώρο, όπου θα μπορούν να βρίσκονται οι φίλαθλοι με αυτισμό.

Και το αίτημα... έγινε δεκτό! Ο Nathan μπορεί πλέον να πηγαίνει στο γήπεδο και όπως είπε και η μητέρα του: “Όλα έχουν αλλάξει. Άνοιξε ένας νέος κόσμος γι' αυτόν. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις πόσο το χαίρεται. Πώς νιώθει...”.

Η οικογένεια ελπίζει ότι μετά τη Σάντερλαντ, θα πάρουν αυτήν την πρωτοβουλία και άλλες αγγλικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.