Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

EthiHak: Έλληνες χάκερ διαγωνίζονται live hacking σε πραγματικούς στόχους και όχι σε σενάριο!


Το πρώτο συνέδριο Ελλήνων χάκερ είναι γεγονός και μάλιστα θα κάνουν διαγωνισμό εναντίον πραγματικών στόχων!...



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους στο hacking, θα πρέπει να αξιολογήσουν την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών, εναντίον live στόχων!

Σκοπός του EthiHak είναι να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στο έπακρον στην εφαρμογή εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου και όχι ενός κατασκευασμένου σεναρίου! Ταυτόχρονα μέσα από την διαδικασία θα ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι σχετικά με σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τρόπους που χρησιμοποιούν οι πλέον ισχυροί Hackers για να παρακάμψουν συστήματα ασφαλείας.

Φυσικά το EthiHak θα ανταμείψει με μεγάλα χρηματικά έπαθλα τους καλύτερους ethical hackers, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα από το site μας καθώς και από την ιστοσελίδα του InfocomSecurity. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν από τον χώρο τους απομακρυσμένα. Σε αυτή την περίπτωση όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αυξημένος γι’ αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ σας το προτείνουμε!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.