Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η εξαγορά του αιώνα! Θέλει να αποκτήσει την Yahoo!


Εάν γίνει θα μιλάμε για την εξαγορά του αιώνα!...




Το ενδιαφέρον της Verizon να εξαγοράσει τη Yahoo επιβεβαίωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών Lowell McAdam, μιλώντας στην εκπομπή «Mad Money» του CNBC.

Αρχικά ο επικεφαλής της Verizon παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας, που στηρίζεται σε τρεις άξονες: υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα, πλατφόρμες που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία των δεδομένων στο δίκτυό της, δικό της περιεχόμενο που υποστηρίζει το οικοσύστημα της εταιρείας.

Ερωτηθείς για το εάν η Verizon θα προχωρούσε σε μια προσφορά για την εξαγορά της Yahoo, ο επικεφαλής της Verizon απάντησε πως «πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις τάσεις της αγοράς. Στη σωστή τιμή, όμως, θα μπορούσα να φανταστώ τις δραστηριότητες και κάποια περιουσιακά στοιχεία της Yahoo να συμπεριλαμβάνονται στη στρατηγική της Verizon».

Σημειωτέον ότι τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Yahoo επανέφεραν τα ερωτήματα για τη στρατηγική που ακολουθεί η CEO τα εταιρείας Marissa Mayer. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι εξετάζει σενάρια περιορισμού ορισμένων περιουσιακών στοιχείων της, την περικοπή δαπανών, ή ακόμη και τη σύναψη μιας συμφέρουσας συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.