Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Έστειλε τη γυναίκα του στο... νοσοκομείο!


Επίδειξη δύναμης στη σύζυγό του η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο έκανε ένας άνδρας στο Αρκαλοχώρι...



Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε σε χωριό του Αρκαλοχωρίου με τις πληροφορίες του ekriti.gr, να λένε πως ένας άνδρας χτύπησε χθες τα ξημερώματα τη σύζυγο του, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, με αποτέλεσμα εκείνη να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Εκεί οι γιατροί που είδαν την γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Αρκακολωχρίου τον εντόπισαν στον Σχοινιά και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr , ο περίπου 43χρονος άνδρας, φέρεται να έχει χτυπήσει ξανά τη σύζυγό του πριν από ένα μήνα οπότε και είχε συλληφθεί ξανά από τους αστυνομικούς της Βιάννου. Δεν έβαλε όμως μυαλό και συνέχισε τις πράξεις του.
Σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.