Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Διαρρήκτης μηνύει τον ιδιοκτήτη επειδή τον πυροβόλησε


Κάπως διαφορετικά εκτυλίχθηκαν τα πράγματα μεταξύ του θύτη και του θύματος μιας διάρρηξης...


 Ο εν λόγω διαρρήκτης, ο οποίος εισέβαλε σε ένα γκαράζ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ πριν από δυο χρόνια, μήνυσε τον ιδιοκτήτη επειδή τον πυροβόλησε.
Ο διαρρήκτης, ο 31χρονος πλέον Ντέιβιντ Μπέιλι, εισέβαλε στο γκαράζ του Ντέιβιντ Μακλάφλιν στις 21 Απριλίου του 2014. Όταν χτύπησε ο συναγερμός, ο Μπέιλι τράπηκε σε φυγή, αλλά ο Μακλάφλιν τον κυνήγησε και πυροβόλησε εναντίoν του τρεις φορές.
Μια από τις σφαίρες τον πέτυχε στο χέρι, περνώντας μέσα από την αρτηρία και προκαλώντας μόνιμη βλάβη. Ο διαρρήκτης υποστηρίζει πως δεν εισέβαλε με σκοπό την κλοπή και πως δικαιούται αποζημίωση για τις σωματικές βλάβες αφού ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε εναντίων του σε δημόσιο χώρο και όχι όσο βρισκόταν μέσα στην οικία του.
Τόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όσο και ο δικηγόρος του χαρακτήρισαν τη μήνυση «εξοργιστική» ενώ ο δικηγόρος υποστήριξε το δικαίωμα του κάθε πολίτη της Ιντιάνα να προστατεύει την οικία του από εισβολής, τονίζοντας πως δεν πιστεύει πως ο διαρρήκτης θα καταφέρει να πάρει αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.