Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Μεγακλής Βιντιάδης: «Έπινα ουίσκι από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί»!


Προσωπικές εξομολογήσεις αλλά και κριτική στα τηλεοπτικά πρόσωπα...
Ο Μεγακλής Βιντιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Με το Καλημέρα” και πολλά από όσα είπε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...



Η εξομολόγησή για την περιπέτειά του με το αλκοόλ

Παλιά, έπινα πολύ. Από τις 7 το βραδάκι μέχρι τις 8 το πρωί έπινα πολύ ουίσκι. Σήμερα, μυρίζω ουίσκι και παίρνω δρόμο. Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν “είσαι λίγο πριν τον αλκοολισμό”.

Κριτική στα τηλεοπτικά πρόσωπα

Γιώργος Λιάγκας – Πολλές φορές επιδιώκει να πει πράγματα για να δημιουργηθεί μια κατάσταση και να αρχίσουν να γράφουν τα περιοδικά ή κάποιες εκπομπές να σχολιάζουν αυτό που είπε.

Φαίη Σκορδά – Δε νομίζω ότι είναι η συνέχεια της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη – Η εκπομπή της είναι telemarketing. Πολλές φορές ήθελα να τηλεφωνήσω να πάρα κι εγώ πράγματα, αλλά είπα να μη θεωρηθεί ότι κάνω πλάκα.

Ρούλα Κορομηλά – Πιστεύω ότι χρειάζεται στην τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου – Είναι καλό που δεν ξέρει κανείς πότε θα ξαναρχίσει η εκπομπή της.

Λάκης Λαζόπουλος – Είναι ταλαντούχος, εξαιρετικός, αλλά τώρα τελευταία τον διέπει ένας φανατισμός. Είναι κολλημένος πολιτικά. Η εμμονή που έχει κουράζει λίγο.



πηγή:zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.