Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Θα δούμε γυναίκα Τζέιμς Μποντ;


Φαντάζεστε τον εκκεντρικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ... γυναίκα;...




Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου, φαίνεται πως δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε γυναίκα ηθοποιό και μάλιστα στην "Ντέινα Σκάλι", κατά κόσμον Τζίλιαν Άντερσον!

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο μια εκστρατεία υποστήριξης της Άντερσον για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ενώ κάποιοι έχουν δημιουργήσει και μία αφίσα με την Τζίλιαν ως πράκτορας 007.

Μάλιστα η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ευχαρίστησε τους θαυμαστές της γράφοντας: «Είναι ο Μποντ. Ο Τζέιμς Μποντ. Σας ευχαριστώ όλους για την ψήφο σας (και συγγνώμη, δεν γνωρίζω ποιος έκανε την αφίσα, αλλά μου αρέσει), #NextBond».

Φυσικά και όλοι ξέρουν ότι ο Μποντ θα εξακολουθήσει να είναι άντρας ακολουθώντας το πατριαρχικό πρότυπο, ωστόσο όλοι σημειώνουν πως τέτοιου είδους εκστρατείες μέσω του διαδικτύου ενισχύουν τον διάλογο που έχει ανοίξει σχετικά με τους ρόλους των γυναικών στην ασημένια οθόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.