Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο Σπύρος Λάμπρου βάφτισε το δεύτερο παιδί του [εικόνες]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ PLANET-GREECE

Χαρές και πανηγύρια χθες για τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Alpha Σπύρο Λάμπρου, που βάφτισε το δεύτερο παιδάκι του στους Αγίους Αναργύρους Κορωπίου....




Και το όνομα αυτού… Σωτήρης! Ο Λάμπρου junior πήρε το όνομα του παππού του, σε μια όμορφη εκδήλωση για λίγους και στενούς συγγενείς και φίλους.

Το παρόν έδωσε και ο ραδιοφωνικός «εταίρος» του Σπύρου Λάμπρου, ο Δήμος Βερύκιος μετά της συζύγου του, που έσπευσε να ευχηθεί στο ευτυχισμένο ζευγάρι.
Νονός, ο επίσης αγαπημένος «κολλητός» και δημοσιογράφος του Skai, Ζήσης Μούσιος μετά της συζύγου και των τέκνων του…

Τους δυο κουμπάρους ενώνουν πολλά χρόνια στενής φιλίας αλλά και ατελείωτης πλάκας καθώς έχουν μείνει στην ιστορία οι φάρσες που έχουν σκαρώσει …εκατέρωθεν!

Ο στολισμός της εκκλησίας, οι πρωτότυπες και εντυπωσιακές μπομπονιέρες που έκρυβαν μέσα τους ένα ξύλινο παιχνίδι «τρίλιζα» και το έξυπνο τραπεζάκι ευχών που στήθηκαν στην όμορφη εκκλησία, ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας καλής οικογενειακής φίλης του ζευγαριού, της Κατερίνας Πετροπούλου που φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια αλλά και να μας διαθέσει μερικές από τις φωτογραφίες της εκδήλωσης…

Ο Σπύρος Λάμπρου, κρατά περιχαρής την όμορφη κόρη του Ειρήνη και τον μικρό Σωτήρη, αμέσως μετά το τέλος της τελετής. Αριστερά στην φωτογραφία, η οικογενειακή του φίλη, Κατερίνα Πετροπούλου που ανέλαβε την διοργάνωση της Βάπτισης.

Το ραδιοφωνικό δίδυμο που ακούμε κάθε πρωί από τον Alpha989 και βλέπουμε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την τηλεόραση. Στη μέση η οικογενειακή φίλη, Κατερίνα Πετροπούλου που ανέλαβε την διοργάνωση της εκδήλωσης…

Ο Σπύρος Λάμπρου και ο junior Λάμπρου που έχει μόλις πάρει το όνομα του μπαμπά …του μπαμπά του

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, Σπύρος Λάμπρου και Τίνα Σκουρλή, με τα δύο αγγελούδια τους μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί

Αγαπημένοι φίλοι και πλέον κουμπάροι, Ο Σπύρος Λάμπρου και ο Ζήσης Μούσιος ποζάρουν ευτυχισμένοι μπροστά από την εκκλησία. Αριστερά η σύζυγος του Σπύρου, Τίνα Σκουρλή και δεξιά η σύζυγος του Ζήση, Τίνα Γεωργάκη.

Οι καλεσμένοι έγραφαν την ευχούλα τους για τον «νεοφώτιστο» Σωτήρη ως «γλυκιά» παρακαταθήκη για το μέλλον…

Μπομπονιέρες – τρίλιζες και …λαχταριστές κουφετομηχανές που έκαναν θραύση και άδειασαν μέσα σε λίγα λεπτά…

Στολισμένη η είσοδος της εκκλησίας χωρίς υπερβολές μα με στυλ και γούστο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.