Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

O πρίγκιπας είναι... ξεβράκωτος;


Τι σόι πρίγκιπας είναι αυτός, που υποτίθεται πώς έχει αμύθητη περιουσία αλλά δυσκολεύεται να καταθέσει 28 εκατ. για να εξαγοράσει τον Παναθηναϊκό; Το ακόμη πιο γελοίο του πράγματος είναι ότι ο ίδιος το ζήτησε!...



Το σίριαλ της ενδεχόμενης αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα επιχειρηματία θα κρατήσει λίγα 24ωρα ακόμη και συγκεκριμένα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, καθώς η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή ζήτησε (μέσω e-mail) παράταση από τη διοίκηση του τριφυλλιού έως την ερχόμενη Τρίτη έτσι ώστε να καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Αν και προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τους «πράσινους», η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα του πρίγκιπα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει μία και καλή εάν όντως το ενδιαφέρον του είναι υπαρκτό ή πρόκειται για...φούσκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.