Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μαδαγασκάρη: Η γιορτή μετατράπηκε σε τραγωδία - 38 νεκροί, τα 16 παιδιά


Tραγωδία σε γιορτή εγκαινίων σε κατοικία στη Μαδαγασκάρη καθώς 38 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 16 παιδιά έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά...



Σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό διοικητή, "μια γιορτή βρισκόταν σε εξέλιξη στο Αμπαλαβάτο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης μιας παλιάς κατοικίας με αχυρένια στέγη. Η φωτιά που έκαιγε σε έναν φούρνο στην αυλή του σπιτιού γιγαντώθηκε από τον άνεμο και οι φλόγες εξαπλώθηκαν σε μια μικρή καλύβα φτιαγμένη από άχυρα ρυζιού προτού κατακάψουν την στέγη της κεντρικής οικίας".

Μονάχα ένα παιδί ηλικίας 14 ετών γλίτωσε από τις φλόγες, καθώς πήδηξε από ένα παράθυρο στον πρώτο όροφο. Τραυματίστηκε στα πόδια, η ζωή του ωστόσο δεν απειλείται.

Εξαιτίας της εγκληματικότητας στην περιοχή, οι προσκεκλημένοι φιλοξενήθηκαν για τη νύχτα στο ανακαινισμένο σπίτι, ενώ το σπίτι από λάσπη οικοδομήθηκε με πολύ στενά παράθυρα στο ισόγειο, εξαιτίας των φόβων διάρρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.